Indlæser

AS CREATION

(45)
Det er ofte detaljerne, der skaber et hjem. De er med til at skabe en særlig stemning og atmosfære. En af de detaljer, der måske især er i stand til det, er tapetet. Finder du et tapet, der passer til netop din smag og det formål, du har tænkt d..

1-32 af 45 produkter

Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 45 produkter

Det er ofte detaljerne, der skaber et hjem. De er med til at skabe en særlig stemning og atmosfære. En af de detaljer, der måske især er i stand til det, er tapetet. Finder du et tapet, der passer til netop din smag og det formål, du har tænkt det, kan det vise sig at blive prikken over i'et i indretningen af dit hjem. Her kan den tyske virksomhed A.S. Création Tapeten AG være dig et særdeles godt og brugbart bekendtskab.

Virksomheden er den yngste tapetfabrik i Tyskland, men ikke desto mindre en af Europas ledende tapetproducenter. A.S. Création Tapeten AG er specialister i at lave tapeter i høj kvalitet og med øje for design og æstetik. Virksomheden udvikler og udvider sig hele tiden, og det samme gør dens sortiment af produkter. Alene hvert år producerer virksomheden mere end 6.000 forskellige tapeter og borter.

A.S. Création Tapeten AG er en virksomhed i hurtig opblomstring. Den er en flyvende succes på det europæiske markeder, har produktioner to steder i Tyskland og en relativt nyåbnet afdeling i Rusland. Oveni det har virksomheden datterselskabet Indes Fuggerhaus Textil GmbH, som producerer dekorative tekstiler, der, ligesom A.S. Création Tapeten AG's øvrige var, er i førsteklasses kvalitet.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.