Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Brusekabiner (6)

Følelsen af et varmt brusebad efter en lang dag, gør de fleste i et dejligt, afslappet humør. På den måde kan du komme ned i tempo og lade op til en ny dag i morgen. Med vores brusekabiner kan du skabe en afslappet stemning, som samtidig t..

Viser 6 produkter

Special Price 1.154,30 kr. Regular Price 1.649,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
15.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Montageservice
15.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 6 produkter

Brusekabine

Følelsen af et varmt brusebad efter en lang dag, gør de fleste i et dejligt, afslappet humør. På den måde kan du komme ned i tempo og lade op til en ny dag i morgen. Med vores brusekabiner kan du skabe en afslappet stemning, som samtidig taler ind i din stil. Disse er desuden praktisk anvendelige, som er særligt vigtigt i et vådrum.

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af brusekabiner med forskellige designs og funktioner, som du kan gå på opdagelse i ovenfor.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige brusekabine?

Du skal gøre dig flere overvejelser, når du skal vælge den rigtige brusekabine – også kaldet en bruseniche. Du skal blandt andet overveje følgende:

 • Hvor skal den placeres?
 • Størrelse på brusekabine
 • Hvilket design skal den have?
 • Hvilke funktioner skal den have?
 • Hvad er budgettet?
 • Skal der også være plads til badekar?
 • Materialer den skal være lavet i

Først og fremmest er det altså vigtigt at finde ud af, hvor din bruseniche skal placeres på dit badeværelse. Så kan du nemlig blive klogere på, hvor stor den må være. Her er det vigtigt, at du måler højden, bredden og dybden. Dermed vil du sikre, at den passer ind i dit brusekabine-spot, som du har tiltænkt dig. Sørg for, at der rent vådsikringsmæssigt er mulighed for, at den kan monteres på det sted, du ønsker.

Derudover skal du selvfølgelig kigge på, hvilke designs du bryder dig særligt om. Og her er der tale om din smagssans, som kun du kan bestemme. Desuden har de fleste et relativt budget, når de kigger på nye ting til hjemmet, som formentligt også har indflydelse på dit valg. Vi har både billige brusekabiner og nogle i den højere prisklasse, alt afhængigt af hvad du er til.


Hvilke typer af brusekabiner findes der?

Som du kan se i vores varesortiment, er der mange forskellige typer af brusekabiner. Langt de fleste er beregnet til at blive monteret i et hjørne. Dette er en fordel for dig, når du skal udnytte pladsen optimalt på dit badeværelse. Ser du på de forskellige designs og former, har vi for eksempel disse i vores udvalg:

 • Brusekabine i glas
 • Brusekabine i målene 90x90 og andre mål
 • Brusekabine i buet form
 • Brusekabine bunde
 • Tilbehør som armatur, afløb, brusesæt og lignende

Nogle af vores brusekabiner har gulv, afløb, armatur og brusesæt inkluderet, mens andre ikke har, hvilket du naturligvis også skal være opmærksom på.

Ønsker du at få en bruseniche til montering i badekar, kan vi også opfylde det ønske. Hermed undgår du at skulle have et badeforhæng og får både brus og badekar i et, så du får udnyttet pladsen optimalt.

Desuden har vi hos BAUHAUS forskellige farver som sort, hvid og stål. Dermed er der rig mulighed for at vælge en farve, der passer i dit badeværelsesunivers.

 
Fordele ved en brusekabine

Der er flere fordele ved at vælge en brusekabine som løsning til dit badeværelse. Af praktiske fordele så er brusekabinens vigtigste funktion at holde vandet inden for et område, mens du tager bad. På den måde er gulvet ikke sjasket helt til, når du har været i bad. Det sparer dig tid og kræfter, da du ikke skal tørre op i samme grad, som hvis du ikke havde en bruseniche.

Derudover ser det elegant ud med en bruseniche, som er ideelt til dig, der går op i indretningen på badeværelset. Her kan du skabe et flot og ryddet udtryk, som de fleste vil bryde sig om. Det giver en rolig fornemmelse, som mange ønsker, når de træder ud på badeværelset.

Har du lyst til, at der skal ske lidt mere, kan du pifte op med planter, fede hylder og kurve eller måske en fin og blød bademåtte. Skal dit badeværelse emme af en rigtig spaoplevelse, kan du måske også få plads til et badekar, så der er flere bademuligheder.

En anden fordel er, at en brusekabine har gennemsigtige glas, så du får lys ind, og du kan se, hvad der sker udenfor. Det er muligvis henvendt mest til børnefamilier, som kan holde øje med den lille, i mens de er i bad, hvis de har svært ved at gå fra deres barn. Så er der også fleksibilitet til, at mor eller far kan komme i bad.

 

Priser på vores brusekabiner

 Hos BAUHAUS tilbyder vi brusekabiner i forskellige prisklasser. Der er ret stor forskel på, hvor meget budget den enkelte kunde har, derfor mener vi, at der skal være noget til enhver pengepung. Desuden har vi også delelementer til brusekabinen i denne varekategori. Derfor kan priserne virke meget varierende, så husk at se efter, hvad der følger med den brusekabine, du er faldet for.

Som nævnt er der flere brusekabiner, hvor alt tilbehør følger med, men der er også modeller, hvor du selv skal tilkøbe armaturer og lignende. Men det vil fremgå af beskrivelsen, hvis du klikker dig ind på et produkt. Her er det op til dig, om du ønsker et samlet sæt, eller du foretrækker selv at kunne vælge tilbehør til din brusekabine. Her kan du måske have præferencer i forhold til et armaturs funktioner og udseende. Eller også ønsker du både håndbruser og topbruser eller kun en af delene.

 

Find din brusekabine hos BAUHAUS i dag

Når du har kigget vores sortiment af brusenicher igennem og muligvis fundet en, du er interesseret i, så kan du bestille nemt og enkelt på vores side. Her har du valget mellem, om du ønsker levering eller vores Click & Collect. Vælger du levering som metode, så vil du modtage din brusekabine i mellem 1 til 4 dage.

Click & Collect er en mulighed for at afhente dine varer i dit lokale BAUHAUS-byggevarehus. Her gør vi din brusekabine klar til afhentning senest 3 timer efter, du har klikket bestilt.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.