Sådan laver du dit eget dukkehus


"Lav dit eget dukkehus" projektet er lavet i samarbejde med Sabina fra Sabinasverden.

Vi takker for et rigtig godt projekt og et fremragende resultat!

Det skal du bruge


Udover værktøjet løber materialerne i denne guide cirka op i 500 kr.

Hent skabelonen til dukkehuset her

Vil du også i gang med de kreative projekter?


DIY eller ”Do It Yourself” er en tendens, der er kommet for at blive. Med kreative gør-det-selv projekter er det super nemt at sætte et personligt præg på dit hjem, samtidig med at det ikke behøver at koste en formue. Ofte er DIY faktisk ganske simpelt og kræver hverken dagevis af hårdt slid, eller at du har evner som en udlært håndværker. Og så gør det jo heller ikke noget, at det er en nem måde at få lidt løbende fornyelse i boligen.

DIY med Sabinasverden


Vi er rigtig glade for at kunne afsløre, at vi har allieret os med en af Danmarks dygtigste gør-det-selv-kvinder, nemlig Sabina Therese Haysen, der er kendt fra bloggen Sabinasverden. Sabina har DIY-hænderne skruet godt på og er ekspert i interiør og kreativ boligindretning. Sammen med Sabina kan du komme i mål med en masse spændende DIY-projekter, tips og tricks. Det er bare at gribe arbejdshandskerne og forny hjemmet med de mange kreative indslag.

DIY: Byg et dukkehus


Den her DIY-guide er i sandheden til børnene (og forældrene). Sabina har nemlig kreeret en udførlig guide til dig, der gerne vil forkæle dine børn med et hjemmelavet dukkehus – alt sammen skabt af materialer, du kan finde i BAUHAUS.

Vi kan godt garantere, at det kommer til at skabe stor begejstring hos de små og ende ud i masser af kreativitet og leg. Og husk – du kan altid sætte dit helt personlige præg på dukkehuset med maling, tapet og møbler.

Hvorfor skal vi lave vores eget dukkehus?


Et dukkehus rummer timer og atter timers underholdning til de mindste i familien. Og faktisk også deres forældre. Her kan dit barn få lov til at folde sig ud og lade kreativiteten løbe løbsk. Samtidig kan du som forældre deltage i legen, og på den måde har I noget at være sammen om, som I alle kan hygge jer med. 

Når I kaster jer ud i at lave dukkehuse i træ, så bestemmer I også selv, hvordan rummene skal fordeles, og I indretter selv dukkehuset. Der er altså mulighed for at være sammen om rigtig meget, når dukkehuset skal indrettes og gøres klar til indflytning for dets nye beboere. 

Det er samtidig også et godt værktøj til at lære dit barn om nogle af hverdagens udfordringer. Når I leger med dukker i jeres dukkehus, er det en form for rollespil. Det er hverdagssituationer med te- eller kaffehygge, madlavning, putning af børn, oprydning og meget andet. Alt sammen noget, dit barn kan lære af, og du kan lære ud fra. Dermed er et dukkehus - især et I har lavet selv - et fint værktøj til læring og kreativ udfoldelse. 

Et dukkehus er både til drenge og piger


I og med at I selv bygger jeres dukkehus i træ, så bestemmer I også, hvad det skal bruges til. Og hvem der skal bruge det. Selvom det med at lege med dukker traditionelt set forbindes med noget, piger elsker, så er det altså ikke eksklusivt for piger. I kan også bygge en sej base ud fra guiden til et dukkehus, hvor superhelte kan bo, ligesom vi ser det i de populære Avengers film. Det er jer og jeres børn, der bestemmer. Et dukkehus er for alle børn

Det kan også være, at I har to eller flere børn, og dukkehuset skal kunne bruges af både jeres dreng og jeres pige. Her kan I indrette værelserne forskelligt, så pigen er med til at bestemme den ene halvdel, og jeres dreng den anden. 

Der er masser af muligheder, når I bygger jeres eget dukkehus i træ, og det er kun jer og jeres børns fantasi, der sætter grænser for, hvad I kan bruge jeres dukkehus til. 

God fornøjelse med byggeriet. 

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto