Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Terrassefliser

(9)
Du har mange gode muligheder, når du skal vælge den helt rigtige haveflise for dig og din have. Den rigtige løsning til din terrasse kommer helt an på din personlige smag og ikke mindst dit ønske til kvaliteten, som hænger unægteligt sammen me..

Viser 9 produkter

Terrassefliser

Du har mange gode muligheder, når du skal vælge den helt rigtige haveflise for dig og din have. Den rigtige løsning til din terrasse kommer helt an på din personlige smag og ikke mindst dit ønske til kvaliteten, som hænger unægteligt sammen med levetiden på flisen.

Terrassefliser kan også sagtens bruges til mange andre formål end til blot terrassen som eksempelvis til stier og gangarealer. Hos BAUHAUS kan vi tilbyde et bredt udvalg af terrassefliser med forskellige overfalder. Kig her på siden, og find favoritten til din nye fliseterrasse. Se også vores samlede udvalg inden for belægning her.

Hvilken størrelse skal du vælge?

Den størrelse på haveflisen, som du vælger, har stor betydning for det æstetiske udtryk i dit uderum omkring din bolig. Det er således i høj grad værd at tænke over størrelsen på dine nye terrassefliser. Der opstår nemlig harmoni mellem hus og have, når du har en sammenhæng mellem havens fliser, havens størrelse og de enkelte dekorative elementer.

Ofte er store havefliser til større arealer, som kan virke mindre, og omvendt kan små havefliser få dit udeareal til at virke større. Udtrykket kommer også an på, hvorvidt du lægger en aflang eller en kvadratisk fliseterrasse. Hvilken stemning vil du gerne skabe med din terrasse? BAUHAUS har lavet en guide til, hvordan du lægger en ny terrasse med fliser.

Terrassefliser er opdelt i to forskellige grupper

Man kan overordnet set opdele havefliser i to grupper: Fliser til indkørslen og fliser til haven og terrassen. Forskellen på de to grupper er tykkelsen. Når der skal køre en bil på fliserne, er det vigtigt at vælge en tykkere flise, fordi stenene skal kunne holde til vægten af bilen. For at undgå knækkede fliser i indkørslen, så skal du vælge fliser, der er minimum otte centimeter tykke, for de er designet til at klare den vægten fra blandt andet biler.

Fliser til resten af haven er tyndere og kan fås i flere forskellige tykkelser. For at få det mest stabile resultat, anbefaler vi, at du altid lægger stampet stabilgrus under dine belægningssten og terrassefliser. På denne måde undgår du, at fliserne risikerer at synke sammen i tilfælde af store mængder nedbør.

Dertil er det en god idé at lægge en belægningsdug mellem stabilgruset og fliserne, så du minimerer fremkomsten af ukrudt i fugerne mellem fliserne. Hos BAUHAUS finder du grus og sand i big bags, så du kan få lavet det rette underlag under fliserne.

Køb dine terrassefliser online hos BAUHAUS

Når du har fundet nogle terrassefliser, der passer til dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få ordnet din terrasse derhjemme. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse i nærheden af dig via vores Click & Collect service.

Hvis du vil se nærmere på vores udvalg af terrassefliser, så kan du komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få de helt rette terrassefliser med hjem.

 

FAQ:

 

  1. Hvordan lægger man terrassefliser?
    Du skal bruge mindst to lag grus til dit underlag. Stabilgrus og brolæggergrus. Når du har fundet af ud, hvor stor din terrasse skal være, afmærker du området med pinde og rettesnor. Sørg for at fliserne ligger lige, og det kan du sikre ved at bruge rettesnore - gerne for hver femte række sten. Der skal også være en fuge på to millimeter mellem stenene.
  2. Hvad er den typiske levetid på en terrasseflise?
    Belægningssten og terrassefliser har typisk en meget lang levetid, hvis du sørger for, at den opbygges korrekt. Ofte vil en terrasseflise have en levetid på omkring 20-30 år. Hertil er det ligeledes vigtigt, at du lægger dine fliser korrekt og med et ordentligt underlag.
  3. Kan man vibrere fliserne efter nedlægning?
    Ja, du kan godt vibrere dine fliser efter nedlægning. Ved vibrering af den færdige belægning sker en let nedtrykning af fliserne, således der kommer lidt afretningslag op i bunden af fugerne. Samtidig sker der også en komprimering af fugematerialet, så fugen bliver stærkere. Hvis din flisebelægning dog ikke er blevet vibreret, kan den alligevel være brugbar.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.