Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Træbordplader (58)

En træbordplade er et sikkert og solidt valg, og det er populært som aldrig før. En træbordplade er et klassisk møbel, det bidrager med sjæl og varme til dit køkken eller spisestue. Det levende materiale rummer nemlig sin helt egen hist..

1-32 af 58 produkter

3.869,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
4.619,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 58 produkter

Træbordplader

En træbordplade er et sikkert og solidt valg, og det er populært som aldrig før. En træbordplade er et klassisk møbel, det bidrager med sjæl og varme til dit køkken eller spisestue. Det levende materiale rummer nemlig sin helt egen historie, og med tiden vil den også udvikle sin helt egen patina.

Hos BAUHAUS kan du finde et inspirerende udvalg af træbordplader. Du kan blandt andet få massive træbordplader, der passer ind i stort set alle slags køkkener - det klassiske, det moderne, det store og det lille køkken. Træet giver nemlig en autentisk, organisk stemning. Uanset hvilken stil du foretrækker, så kan en massiv træbordplade være samlingspunktet hjemme ved dig. Du kan også se vores samlede udvalg af bordplader her.

Træbordplader i mange forskellige træsorter

Flere træsorter kan virke bakteriehæmmende med deres naturlige indhold af syre, hvilket sikrer, at en massivtræsbordplade over tid stadig vil være et hygiejnisk valg samtidig med, at det er nemt at have med at gøre. Du kan nemt slibe bordet ned eller reparere det, hvis der skulle komme større ridser og skader.

Hvis du med jævnlig mellemrum giver træbordpladen en hurtig oliebehandling, så vil den forblive flot og levende, og den vil patinere som årene går. Der er flere træsorter, som du kan vælge mellem, hvor alle har hver deres unikke fordele. Fælles for alle er, at du ikke kommer til, at fortryde, at du vælger en bordplade af massivt træ.

Træbordplader til forskellige formål

Træbordplader i massivt træ er ideelle at gøre brug af som køkkenborde eller som skriveborde. Men du kan også skære dem op og bruge dem til mange andre formål. Et stykke af en massiv træbordplade i eg eller ask kan du eventuelt bruge som en hylde eller som en bænk. På den måde får du en billig bordplade i træ. Her finder du vores udvalg af træplanker, som du også kan bruge til forskellige projekter.

Hvilke fordele har træbordplader?

Hvis du vælger en massiv træbordplade til dit køkken, så kan du få glæde af en bordplade, hvor du hver dag kan nyde træets årestruktur samt de forskellige farvenuancer i træet. Du kan blandt andet vælge mellem de klassiske, nordiske træsorter som eg, ask, bøg og fyr.

Prismæssigt er der naturligvis forskel på, hvilken træsort du vælger. Ønsker du en flot og karakterfuld, massiv træbordplade i bøg, eller har du mere brug for en tyndere og kortere træbordplade i fyr? Valget er op til dig, men uanset hvad du vælger, så får du masser af fordele ved at vælge en træbordplade, herunder:

 • De passer ind til langt de fleste køkkener.
 • Du får et stort udvalg af træsorter.
 • Træbordplader ligger typisk i midten på prisskalaen.
 • Du kan let slibe ridser væk.
 • Du får en unik bordplade, der ældes med en smuk patina.

Rengøring og vedligeholdelse af træbordplader

Ved rengøring af din træbordplade kan du blot tørre den af dagligt med en blød klud opvredet i rent varmt vand. Træbordplader kræver ikke den store vedligeholdelse, men du skal alligevel være opmærksom på, at træet har godt af at blive plejet med en god olie. Med den rette behandling kan bordpladerne holde i mange år, og de bliver kun flottere med årene.

Massive træbordplader skal gerne olieres. Efter oliering bør du tørre den overskydende olie væk, da det ellers vil hærde på pladen, hvilket giver skjolder. En massiv bordplade skal behandles jævnligt. Hos BAUHAUS anbefaler vi en efterbehandling to til fire gange om året, afhængig af, hvor meget bordpladen bliver brugt til daglig. Du kan se, når bordpladen trænger til olie, hvis væske ikke preller af på overfladen. Omkring håndvasken og kogepladerne skal du gerne oliere bordpladen oftere.

Du skal gerne undgå disse produkter på massive træplader:

 • Skurepulver – det kan gøre bordpladen mat.
 • Sulfo – det affedter bordpladen, og gør den dermed modtagelig for snavs.
 • Skuresvampe – de ridser og kan give misfarvninger.

Køb din træbordplade online hos BAUHAUS

Har du fundet den rette bordplade, der passer til din bolig? Så er det nemt og hurtigt at bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få glæde af en slidstærk og holdbar træbordplade. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig via vores Click & Collect.

Ellers kan du også altid besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores sortiment af træbordplader. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den rette træbordplade med hjem.

 


FAQ:

 1. Hvilken træsort skal jeg vælge?
  Forskellen på de enkelte træsorters egenskaber er meget lille, så det er i højere grad det æstetiske udtryk, som du skal tage højde for. Her kan du vælge lyse eller mørke træsorter til din træbordplade. Hvis du deler alle træsorterne op i lyse og mørke, så vil det nok være nemmere at vælge. Holdbarheden vil uanset hvad være stort set den samme.
 2. Hvordan monterer jeg min træbordplade?
  Når du køber en bordplade, så følger der altid en montagevejledning med. Den skal du naturligvis altid følge grundigt, inden du begynder på monteringen af din bordplade. Montagevejledningen fortæller også, hvordan du skal montere din bordplade, så du undgår uheld. Der er en række faktorer, som er vigtige at overholde, men det afhænger af, hvilken slags bordplade du har valgt.
 3. Hvordan fjerner jeg pletter på min træbordplade?
  Du kan starte med at fjerne pletterne med en våd klud med lunkent vand. Hvis dette ikke virker, kan du bruge en hvid tandpasta, hvor du kommer tandpastaen på en klud. Derefter gnider du tandpastaen på pletterne med cirkulære bevægelser. Skrub ikke for hårdt, og gnid kun direkte på pletten, så bordpladens overflade ikke tager skade.
 4. Hvordan vedligeholder jeg min træbordplade?
  Din træbordplade skal du sørge for at vedligeholde dagligt. Men det behøver ikke at være svært eller krævende. Du kan bruge en våd klud med lunkent vand til at klare snavs. Brug ikke sulfo, for det kan opløse olien i træet. Hvis du har fået meget genstridige pletter, så kan du også vælge at gøre brug af trærens.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.