Indlæser

Bilpleje

(326)
Der findes et væld af forskellige former for midler til bilpleje, og du kan finde en stor del af dem her hos BAUHAUS. Når du udfører regelmæssig pleje af din bil, er du med til at forlænge dens levetid, så du kan have glæde af den i flere år. R..

1-32 af 326 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 326 produkter

Bilpleje

Der findes et væld af forskellige former for midler til bilpleje, og du kan finde en stor del af dem her hos BAUHAUS. Når du udfører regelmæssig pleje af din bil, er du med til at forlænge dens levetid, så du kan have glæde af den i flere år. Rul op på siden og find den form for bilpleje, der passer til din bil og dit behov.

For de fleste er en bil en større investering, og derfor er det en nødvendighed at pleje og vedligeholde den, så den kan fremstå flot både indeni og udenpå så længe som muligt. Hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg af produkter indenfor bilpleje fra kvalitetsmærker som Kärcher, Nilfisk og Wunderbaum, og vi har med garanti også dét bil-produkt, du går og mangler.

Bilpleje dækker over mange områder; eksempelvis bilvasken, som kræver affedtning, en grundig vask og derefter afskylning. Før du kan komme ordentligt i gang med dette, skal du bruge produkter som affedtningsmiddel, bilshampoo, fælgrens, rengøringssvampe og –klude, som du selvfølgelig kan finde hos BAUHAUS.

Når bilvasken er klaret, vil det ideelle næste skridt være lakrengøring, polish og voksning. Til dette har vi naturligvis også de nødvendige plejeprodukter, såsom lakrens, poleringsmiddel, bilvoks samt polerklude- og svampe. Når dette er overstået, vil din bil stråle som aldrig før, men glem ikke den indvendige del af bilen; med en Cockpit Shine Spray og en Wunderbaum luftfrisker vil din bil også stråle indvendigt og på samme tid dufte fantastisk. Din bil vil dermed være mere end klar til de næste mange køreture.

Vi har alle ovennævnte produkter og mere til hos BAUHAUS, så du kan med fordel tage et kig på udvalget her på BAUHAUS.dk eller komme forbi dit lokale varehus, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig i, hvilke produkter der er de bedste til netop dine behov og ønsker.

Tre fordele ved produkter til bilpleje:  

  • Forlænger din bils levetid
  • Sparer dig for mange penge
  • Gør det nemt for dig selv at vedligeholde din bil

Giv din bil en længere levetid med bilpleje

Når du sørger for at vedligeholde din bil med bilpleje, er det faktisk ikke bare med til at gøre, at din bil kommer til at se pæn ud; det er også med til at gøre, at den får en længere levetid. Bilplejen er nemlig med til at forebygge lakskader og rust i karrosseriet.

En af de måder, som bilplejen forlænger bilens levetid, er ved, at poleringen fjerner de brugsridser, som du ikke kan undgå kommer i lakken. Derudover undgår du også, at bilens farve bliver mat og mere trist at se på, når du sørger for jævnligt at polere den.

Spar mange penge ved regelmæssig bilpleje

Som du kan læse ovenfor, kan bilpleje med til at forlænge din bils levetid. Det er i sig selv med til at spare dig for mange penge. Derudover slipper du også for, at den skal males og repareres lige så ofte. Det er altså igen endnu flere penge, der er sparet.

Når du udfører bilplejen selv, sparer du yderligere penge, fordi du ikke skal betale for at få en professionel til at gøre det. Det er altså også en stor fordel for dig.

Nemt og enkelt at bruge produkterne

Når du skal udføre bilpleje, skal det selvfølgelig være så nemt og enkelt for dig som muligt. Det er med til at gøre, at det ikke kommer til at tage så lang tid for dig. Det er rart, lige meget om du nyder at kæle for din bil, eller du ser bilvask og polering som en sur pligt, der bare skal overstås.

Sådan vælger du de rigtige produkter til bilpleje

Når du skal købe produkter til bilpleje, har du mange forskellige at vælge imellem. Det er derfor vigtigt, at du tænker dig om i forhold til, hvilke former for produkter du har brug for. Det kan der være meget stor forskel på.

Først og fremmest bør du tænke over, hvilke produkter du har brug for. Du skal bruge en shampoo til at vaske bilen, voks til at polere den, fælgrens, insektrens og rens til brug inde i bilen. Når du vælger det, bør du lægge vægt på, at det er noget, der er miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt: du arbejder jo udenfor, hvor de forskellige rengøringsmidler kan sive ud i naturen.

Derudover bør du også sørge for, at de rengøringsmidler du har valgt, ikke er nogle, der påvirker hinanden. Nogle former for shampoo kan for eksempel vaske voksen af, hvilket kommer til at give dig ekstra arbejde, hvis det bare var en simpel vask, som du var ude i.

Endelig bør du også være opmærksom på, hvordan det passer dig bedst, at du får bilplejemidlerne ud af beholderen. Rustfjerner kommer for eksempel både i en dunk og som en spray.

Bilpleje giver en flot bil, som du kan have glæde af i lang tid

Du bør vaske din bil en gang om måneden og sørge for, at den bliver plejet regelmæssigt. Dermed kan du få en flot bil og tilmed have glæde af den i længere tid, fordi bilplejen forlænger bilens levetid.

Det er meget forskelligt, hvilke former for midler til bilpleje den enkelte bilejer foretrækker. Når du har fået valgt de rette, kan du bestille dem her hos BAUHAUS. Du kan vælge at få dem leveret til en adresse, som du vælger, eller at hente dem nede i et af vores varehuse. Det kalder vi Click and Collect, og i det tilfælde kan vi have remedierne til bilpleje klar bare tre timer efter, at du har bestilt dem på nettet.

Rul op på siden og find nemt de produkter til bilpleje, som du skal bruge.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.