Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Granit & brugskunst

(81)
Vil du gerne skabe en pæn og indbydende have, så kan du gøre brug af granit og brugskunst. Det er i høj grad brugskunst, der skaber en hyggelig havestemning med plads til eftertænksomhed. Hos BAUHAUS har vi alt, hvad du skal bruge inden for g..

1-32 af 81 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 81 produkter

Haveskulptur

Vil du gerne skabe en pæn og indbydende have, så kan du gøre brug af granit og brugskunst. Det er i høj grad brugskunst, der skaber en hyggelig havestemning med plads til eftertænksomhed.

Hos BAUHAUS har vi alt, hvad du skal bruge inden for granit og brugskunst. Du finder blandt andet et væld af flotte figurer, der gør sig særligt godt nær havedammen. Tag et kig på vores udvalg, og find noget, som passer til dig og din have. Se også vores samlede udvalg af haveartikler.

Haveskulpturer til terrassen

Mange danskere lægger meget tid i haven, og de er vilde med at bruge haven eller terrassen som en udvidelse af deres hjem. Derfor bliver disse områder også ofte indrettet, så du kan få mest muligt ud af dem. Det kan være ved at få et loungesæt, et hyggeligt havebord, altankasser med krydderurter og så meget andet.

Brugskunsten og haveskulpturer kan også bruges til at få hyggen frem udenfor, hvor du kan sætte et personligt præg på haven. Hos BAUHAUS finder du derfor et bredt udvalg til indretning af haven. Måske er du interesseret i krukker og vaser eller tæpper og puder, der giver hygge på de lune sommeraftener.

Vil du skabe endnu mere hygge og rum på din terrasse eller altan, så kan du sætte nogle lanterner eller fakler op om aftenen. På den måde kan du også forlænge aftenerne på terrassen om sommeren. Vi kan tilbyde lanterne i alverdens forskellige former og stilarter.

Haveskulpturer til blomster og planter

Vi har også et stort udvalg af brugskunst og havefigurer til haven, når det kommer til dine blomster og planter. Hos BAUHAUS finder du blandt andet kurve, potter samt ophæng til mindre planter – det kan være blandt andet være krydderurter eller små blomster.

Derudover kan du finde små blomsterborde og planteborde, hvor du kan arrangere dine krukker og planter. Når du har arrangeret alle dine krukker og potter, så kan du pryde dem med nogle flotte figurer eller skulpturer.

Du kan også vælge en haveskulptur i granit, som er et flot materiale, der kan holde i en evighed. Granit er både bestandigt og smukt, og det passer godt i enhver have - både i den moderne og i den klassiske have. Skulpturer i granit er en eksklusiv dekoration til haven, der giver en helt særlig og unik stemning.

Indret din have med vandfontæner og vandkunst

Med vandfontæner og vandkunst til haven kan du skabe et hyggeligt miljø derhjemme – især om foråret og sommeren. De lange sommeraftener på terrassen med udsigt ud mod haven bliver bare mere stemningsfulde, hvis du kan høre det rindende vand omkring dig. Lyden af det rindende vand skaber en hygge i haven og er samtidig en flot del af haveindretningen.

Du kan finde vandspil i alverdens størrelser med forskellige motiver og udformninger, så du kan garanteret finde en model til dine behov. De enkelte fontæner til vand fås med en inkluderet pumpe med strømkabel i pakken. Dertil kan du også tilføje LED-lys til din fontæne for at fremhæve skulpturen yderligere.

Du kan naturligvis selv bestemme, hvor du vil placere din vandfontæne, men ofte bliver de placeret på græsset ude i haven, på nogle sten ved siden af en sti eller på terrassen. Du har mange muligheder, når du vil indrette haven, og det er op til dig, hvad der passer bedst til netop din have. Du skal dog være opmærksom på længden af strømkablet.

Vores vandspil har indbygget pumpe, så vandet bliver genbrugt. Fordelen ved en vandfontæne i et letvægtsmateriale er, at du nemt kan placere vandfontænen, hvor du ønsker. De fleste vandspil er meget naturtro og passer garanteret også ind i din have.

Køb din haveskulptur online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette skulptur hjem til dig, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få indrettet en hyggelig og indbydende have derhjemme. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af granit og brugskunst. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få den rette haveskulptur med hjem.


FAQ:

  1. Hvorfor købe en haveskulptur?
    Du skal købe en haveskulptur hjem til din have, hvis du gerne vil skabe en hyggelig og indbydende stemning derhjemme. En haveskulptur fungerer nemlig som et dekorativt element, som du kan placere hvor som helst i haven. Uanset om du er interesseret i en haveskulptur til græsplænen, terrassen, højbedet eller altanen så kan vi garanteret friste dig med en haveskulptur.
  2. Kan en haveskulptur stå udenfor om vinteren?
    Det afhænger i høj grad om, hvilken haveskulptur du er interesseret i. Nogle varianter kan godt tåle at stå udenfor i alt slags vejr, men skal gerne i læ om vinteren. Andre varianter derimod kan sagtens tåle at stå udenfor hele året rundt. Hvis du leder efter et vandspil til haven, så skal du være opmærksom på, hvis det bliver frost.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.