Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gipsplader (89)

Skal du i gang med et byggeprojekt, der kræver gipsplader eller lignende tilbehør? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos BAUHAUS har vi nemlig et imponerende udvalg af gipsplader og tilbehør - alt sammen i høj kvalitet, som sikrer..

1-32 af 89 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 89 produkter

Gipsplader & tilbehør

Skal du i gang med et byggeprojekt, der kræver gipsplader eller lignende tilbehør? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos BAUHAUS har vi nemlig et imponerende udvalg af gipsplader og tilbehør - alt sammen i høj kvalitet, som sikrer dig et godt og solidt resultat.

I vores udvalg finder du gipsplader i mange forskellige bredder, længder og tykkelser som du kan bruge til dit projekt. I vores sortiment af tilbehør kan du også blandt andet finde stålstolper og hjørnebeskyttere. Vi har ganske enkelt alt, hvad du skal bruge i forbindelse med gipsplader og tilbehøret dertil.


Find de rette gipsplader til dit projekt

Gipsplader er et udbredt og nyttigt materiale, der bliver brugt i mange hjem. Og så er gipsplader særdeles nemme at arbejde med, og de kan hurtigt monteres i dit hjem. Derudover har de en stor bæreevne, så du kan hænge både hylder og reoler op på din gipsplader. Gipsplader er gode, hvis du skal disse projekter i din bolig:

  • Lofter
  • Gulve
  • Skillevægge
  • Skråvægge
  • Ydervægge

 

Hvis du leder efter gipsplader til badeværelset, så er det vigtigt, at du vælger gips, der er beregnet til vådrum, hvor luftfugtigheden som regel er høj. I stedet for en almindelig gipsplade, så skal du anvende en gipsplade, der er behandlet med en fugtafvisende overfladebehandling. Vådrumsgips er specialfremstillet til vådrum, og de er tungere end almindelige gipsplader.

 

Med gipsplader til badeværelset er der også forskel på fugtzoner og vådzoner. Vådzonerne er de områder, der direkte kommer i kontakt med vand, og fugtzoner er de resterende zoner på badeværelset. Dette er en vigtig forskel at skelne mellem, når du arbejder med gips. Vi har lavet en guide til, hvordan du bruger vådrumsgips, som du kan læse om her.

 

Hos BAUHAUS finder du også fibergips, som er et stærkere og mere holdbart materiale end den almindelige gips. Du kan faktisk bare bruge én fibergipsplade, hvor du ved almindelige gipsplader skal bruge to for at få den samme styrke. Det betyder, at du kan anvende bedre skruer og hænge lidt tungere ting på væggen. En anden fordel er, at fibergips giver dig en bedre lydisolering end almindeligt gips.

 

Du kan bruge fibergips alle de steder, hvor du ellers vil bruge almindelige gipsplader. Du kan til dels anvende fibergips i vådrum, men oftest er den bedste løsning at bruge decideret vådrumsgips. BAUHAUS har en guide til dig om brugen af fibergips, som du kan se lige her.


Sådan monterer du almindelige gipsplader

Det kræver lige lidt teknik at opsætte gipsplader, men så snart du har fundet en god rytme for dig, så går det hurtigt med monteringen.

Start med at optegne på gipspladen, hvor skruerne skal være. Langs kanten skal skruerne sidde med 20 cm afstand, og ved de lodrette lægter skal skruerne sidde med 25 cm afstand. Dernæst skruer du det første lag fast. Det er vigtigt at være omhyggelig med opmålingen til det andet lag.

Ved samlingen af to gipsplader placeres skruerne 20 cm fra hinanden, og du kan med fordel sætte skruerne lidt forskudt af hinanden, hvis du bruger et skelet af stål for ikke at svække dets styrke.

Er du alene om projektet, så kan det være fornuftigt at købe nogle mindre gipsplader, som er nemmere at håndtere - ellers kan det være nødvendigt med en hjælpende hånd til de større plader. Under monteringen er det vigtigt at passe på gipspladernes kanter, som kan risikere at blive beskadiget eller knække af, hvis de støder ind i noget.

 

Køb dine gipsplader online hos BAUHAUS

Efter du har fundet de rette gipsplader til dit projekt derhjemme, så er det let og ligetil at bestille dem direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kommer du nemlig hurtigt videre med projektet. Vi kan levere til din egen adresse eller til det BAUHAUS byggevarehus, der er tættest på dig med vores Click & Collect. Du bestemmer naturligvis selv, hvad der er nemmest for dig.

 

Du kan også altid komme og besøge os i et af vores mange BAUHAUS byggevarehuse, hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment af gipsplader. Her hjælper vores dygtige medarbejdere dig med yderligere information og vejledning, og du kan få svar på dine spørgsmål, så du får de rigtige gipsplader til dit projekt med hjem.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.