Luk

Jotun dækkende træbeskyttelse Demidekk Infinity hvid base 9 L

Demidekk Infinity er et nyt og særdeles holdbart skud på stammen fra Jotuns udvalg af dækkende træbeskyttelse til udendørs træværk.

Demidekk Infinity er en vandfortyndbar maling med en ekstra god glans- og farvestabilitet, der gør, at du i lange perioder ikke behøver at vedligeholde træet, og i stedet kan nyde din træterrasse eller husfacade, som står den nymalet.

Jotuns nye Infinity-teknologi mindsker risikoen for, at begroninger og overfladeskimmel sætter sig fast, og træet opnår i stedet en smudsafvisende overflade. Træet vil således stå som nymalet, hvor Demidekk Infinity med god vejrbestandighed kan modstå bl.a. solens blegende effekt i lang tid fremad.

Demidekk Infinity kan anvendes på nyt træværk, tidligere olielaseret, træbeskyttet, malet eller trykimprægneret træ. Du kan ligeledes anvende Demidekk Infinity på tagrender, beslag og lignende overflader af plast og metal, der først grundes med Quick Bengalack Metalgrunder.

Da der er tale om en hvid base, kan denne Demidekk Infinity anvendes utonet eller tones i forskellige nuancer - ønskes toning, besøg da venligst et BAUHAUS varehus nær dig.

Produktinformation:

  • Indhold: 9 L

  • Farve: hvid base

  • Glans: 15-25

  • Rækkeevne (uhøvlet træ): 5-8 m²/l

  • Rækkeevne (høvlet træ): 10-12 m²/l

Mere information
Varenummer 5003286A
Produkttype Træbeskyttelse
Varemærke Jotun
Antal liter 9 L
Farve Hvid
Overflade Halvmat
Serie Demidekk
Type Dækkende
Du anmelder:Jotun dækkende træbeskyttelse Demidekk Infinity hvid base 9 L

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.