Montageservice


Kontakt os i dag og få taget det første skridt i færddiggørelsen af dit byggeprojekt.

KONTAKT OS HER


Få hjælp til at lægge en professionel plan for vedligeholdelse og energioptimering af dit hjem

Med et BAUHAUS Boligtjek får du hjælp til at få det bedste ud af din bolig. Du får overblik over din boligs tilstand og rådgivning om, hvordan du bedst vedligeholder og energioptimerer dit hjem – og i hvilken rækkefølge, du bør udføre forslagene. Alle vores anbefalinger samler vi til dig i en digital boligplan.

Solidt samarbejde

BAUHAUS Boligtjek bunder i et samarbejde mellem BAUHAUS, NRGi og BAUHAUS Montageservice. Her bidrager vi hver især med det, vi er bedst til, så vi giver kunderne den bedst mulige service og mulighed for at energioptimere sin bolig.

Sådan foregår et Boligtjek

•         Vi sender en rådgiver forbi din bolig, når det passer ind i din kalender.

•         Rådgiveren giver dit hjem et grundigt eftersyn fra kælder til kvist. Besøget varer ca. 1 time.

•         Undervejs dokumenterer rådgiveren sine anbefalinger og tager billeder af eventuelle skader.

•         Efter besøget modtager du en samlet, digital boligplan med forslag til vedligeholdelse og energioptimering i anbefalet rækkefølge.

Fra spørgsmål til svar

Er det på tide at udskifte dit gamle fyr med en varmepumpe? Er dit tag egnet til solceller? Skal du udskifte dine vinduer eller kan det bedre betale sig for dig at efterisolere?

Uanset, om du er en erfaren boligejer eller netop har købt dit første hus, kan du have mange spørgsmål om din bolig. Vi hjælper dig med at få klare svar og overblik over, hvilke projekter, du bør prioritere først.

Altid lige ved hånden

Du får adgang til din boligplan digitalt, så du altid kan logge ind og se den fra din mobil, tablet eller computer. Herfra kan du nemt redigere din plan, tilføje nye opgaver og få råd og vejledning til materialer og udførsel hos dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus.

Et BAUHAUS Boligtjek indeholder

•         Professionel gennemgang af din boligs byggetekniske og energimæssige tilstand

•         Forslag til energiforbedringer, der kan sænke dit energiforbrug og gøre dit hjem grønnere og mere komfortabelt

•         Anbefalinger til hvordan du vedligeholder din bolig og undgår dyre skader

•         Beskrivelser og billeder af projekterne, så du nemt kan få vejledning til materialer og indhente tilbud hos BAUHAUS Montageservice

•         Én samlet, digital plan for din bolig, som du selv kan redigere og dele med andre.

Erfarne fagfolk

Med et BAUHAUS Boligtjek er dit hjem i trygge hænder. Du er nemlig sikret kvalitetsrådgivning fra erfarne fagfolk. Alle rådgivere er uddannede byggesagkyndige og energikonsulenter og har minimum 5 års erfaring.

Det koster et BAUHAUS Boligtjek

Et komplet boligtjek af din bolig koster 3.995 kr.

Kom i gang

Er du interesseret i et BAUHAUS Boligtjek? Kontakt en medarbejder i et af vores byggevarehuse, og hør mere om det. Du kan også skrive til os på e-mail: montageservice@bauhaus.dk eller give os et kald på tlf.: 86 26 06 06.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…