Indlæser

Women's Night i Randers

Women's Night i Randers

Dato: 21. november 2018

Tidspunkt: kl. 18.00 – 20.00

Tema: Jul


Vigtig information angående Women's Night

Vi må desværre oplyse, at Shane Brox er blevet forhindret i at komme til Women's Night i Randers og holde sit foredrag om Nissernes Jul. Heldigvis har vi stadig masser af godter i posen til jer! Vi starter som planlagt kl. 18.00, hvor vi i fællesskab vil hygge os med vores forskellige workshops, og vi har naturligvis lækre julegodter klar til jer.

Vi glæder os til at se jer alle til Women's Night i Randers


 

BAUHAUS Randers varmer op til julen med workshops og foredrag. Kom indenfor til en hyggelig aften og lav din egen juledekoration eller adventskrans, som du selvfølgelig kan tage med dig hjem.

Vi byder selvfølgelig også på forfriskninger i løbet af aftenen, samt lidt godt til ganen. Der vil være gløgg og æbleskiver.

Program:

 • Kl. 18
  Velkomst ved Thomas og Susan.

 • KL. 18.15
  Opdeling af Workshop hold
 • Kl. 18.15 - 20.15: WORKSHOP 1
  Juledekorationer. Vi giver inspiration til julens nye varer, og du får mulighed for selv at lave din egen juledekoration med inspiration fra vores leverandør GASA. Du får selvfølgelig din dekoration gratis med hjem. Har du lyst til at købe yderligere pynt eller belysning, så husk at du får 10% rabat på dine varekøb denne ene aften.
 • Kl. 18.15 - 20.15: WORKSHOP 2
  Nisse i træ. Vi laver de gammeldags nisser i træ og giver inspiration til hvilket træ, som kan anvendes. Her viser vi også vores nye sortiment af tuscher, der kan bruges på flere utraditionelle materialer.

 • Kl. 18.15 - 20.15: WORKSHOP 3
  Julegaveinspiration. Vi får besøg af vores leverandør af hobbyartikler. Daniel demonstrerer deres produkter på utraditionelle materialer, og I vil her kunne afprøve produkterne og få inspiration til at lave jeres egne julegaver. 

 • Afslutning
  Sidst på aftenen vil der være mulighed for at shoppe og ekstra rabatter på Nissernes Jul.

Vi gør opmærksom på, at der kun kan tilmeldes én person med samme emailadresse.


   LUKKET FOR TILMELDING


Tilmeld dig hurtigst muligt, da vi har begrænsede pladser. Skulle du være forhindret i at møde op den pågældende aften, kan du afmelde dig her.

Husk at der vil være 10 % rabat på alle varekøb denne ene aften. Rabatten gælder kun for deltagere af Women’s Night og omfatter ikke gavekort, fragt eller Montageservice. Alle deltagere vil modtage en rabatvoucher pr. mail op til arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!