Grønnere valg med omtanke for fremtiden

At tage ansvar og handle med omtanke for miljøet er en af BAUHAUS' vigtigste opgaver som specialist for værksted, hus og have. Dét gør vi for miljøet, for samfundet, for et bedre hjem - og ikke mindst et grønnere hjem for vores fremtidige generationer.

Tiltag på den grønne rejse

I dialog med flere interessenter har vi fastlagt tiltag for at omstille virksomheden til at være mere bæredygtig og fremtidssikret. Den grønne rejse er begyndt, og vi fortsætter med at arbejde mod nye tiltag både internt og målrettet vores kunder. 

Produkter med omtanke

I BAUHAUS er vi med til at sikre et bedre og mere bæredygtigt liv for vores kunder ved at give dem mulighed for at vælge produkter, der bidrager til et mere bæredygtigt hjem. 

For at imødekomme dette krav undersøger vi konstant endnu flere energibesparende og miljørigtige alternativer inden for vores produktsortiment. 

Miljømærker og symboler

De officielle miljømærker er også at finde blandt vores store produktsortiment. Vælger du produkter med disse miljømærker, er du garanteret, at produkterne lever op til strenge miljøkrav. For eksempel FSC® - eller PEFC-mærket for at sikre bæredygtigt skovbrug, EU-blomsten for at overholde strenge miljøstandarder eller Svanemærket for at mindske miljøbelastningen og sætte krav til stoffer, der er problematiske for sundheden. 

Desuden har vi introduceret vores egen vejledning med symbolet "Pro Planet", som guider vores kunder til at finde produker med officielle miljømærker, samt fortæller hvor der kan spares på energien, vandet eller kemikalierne. 

Elforbrug og solceller

De senere år har vi haft et stort fokus på at minimere el-forbruget i vores byggevarehuse, og vi har konverteret belysningen til LED i alle byggevarehuse. 

Vi etablerer solcelleanlæg i alle vores nyopførelser af byggevarehuse, og vi er også i gang med et omfattende investeringsprogram, hvor vi installerer store solcelleanlæg på vores bestående bygningsmasse. Alt vores strøm er desuden certificeret grøn strøm. 

Vi fokuserer endvidere på energioptimering og bæredygtighed ved opførelsen af nye byggevarehuse.

Affaldssortering

Vi affaldssorterer i alle vores 19 byggevarehuse samt på vores Servicecenter for at optimere genanvendelsen af materialerne og værne om miljøet.

I vores byggevarehuse affaldssorterer vi i op til 26 fraktioner, herunder er det muligt for kunderne at aflevere batterier og lyskilder i Kundeservice. 

På vores Servicecenter har vi stationer til affald, hvor vi sorterer i bl.a. papir, metal, plast og madaffald. Her måler vi udviklingen af vores sortering, så vi hele tiden forbedrer os. 

Sammen om biernes beskyttelse

BAUHAUS fokuserer også på biodiversitet ved at være aktivt engageret i at beskytte bierne. På udearealerne ved de fleste af vores byggevarehuse har vi ladet græsset og blomsterne gro, så bierne har mulighed for at få bedst mulige levevilkår og bestøve planter til den globale fødevareproduktion. 

Vi har desuden opstillet insekthoteller med samme årsag for øje, og vi tilbyder også i stigende grad adskillige bivenlige og gavnlige produktalternativer. 
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto