BAUHAUS støtter

Vi har valgt at støtte aktive fællesskaber, der er lokalt forankret i nærheden af vores byggevarehuse. Vi brænder for at være en del af vores lokalområder og ved at støtte lokalt, vil vi bidrage positivt til at give fællesskaberne flere muligheder.

Formålet med støtten er også at styrke fællesskabet igennem aktivt samvær. Samtidig vil vi gerne inspirere og motivere alle til et fysisk aktivt liv, hvor man yder sit bedste igennem leg, træning og spil.

I vores byggevarehuse bestræber vi os ligeledes hver dag på at gøre vores ypperste for at yde den bedste kundeservice over for alle vores kunder.

Sådan gør du

For at komme i betragtning til et sponsorat fra BAUHAUS, skal du sende en ansøgning til sponsor@bauhaus.dk. Husk at inddrage:

- Bynavn/Byggevarehus i emnefeltet på mailen for det område, du ansøger i.
- Beskrivelse af projektet: hvad ansøger du om, hvornår, hvorfor og hvordan du ser en forbindelse til BAUHAUS. 
- Kontaktinformation på ansøger.

Herefter modtager du en kvittering, din ansøgning bliver læst, og du modtager svar indenfor 2-3 uger i tilfælde af, at vi vælger at gå videre med din ansøgning.  

BAUHAUS støtter

I BAUHAUS tilbyder vi holdbare og varige løsninger til et bedre hjem for alle. Det gør vi med udgangspunkt i vores kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter.

Vi ønsker derfor at støtte positive initiativer og meningsfulde hjertesager, der øger forudsætningerne for et bedre liv og fællesskab i det, vi hver især kalder "hjem".

Det gør vi både på nationalt plan – og i særdeleshed i vores lokalområder, hvor vi stræber efter at være en god og nærværende nabo. Vi brænder nemlig for at engagere os i nærmiljøet og bidrage positivt ved at skabe flere muligheder lokalt.

Vi tror på, at alle fortjener et funktionelt, indholdsrigt, sundt og sikkert hjem.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto