Indlæser

CAMEO

Cameo producerer smukke og anderledes håndvaske til badeværelset. De giver dit rummet  et unikt og stilfuldt look. Samtidig er de praktiske og har en meget høj kvalitet, så du kan have glæde af dem i lang tid fremover. Rul op på siden og se vor..
Vi kan ikke finde produkter der matcher din søgning

Cameo

Cameo producerer smukke og anderledes håndvaske til badeværelset. De giver dit rummet  et unikt og stilfuldt look. Samtidig er de praktiske og har en meget høj kvalitet, så du kan have glæde af dem i lang tid fremover. Rul op på siden og se vores udvalg.

Cameo producerer vaske og andre produkter til badeværelset i en meget høj kvalitet. Deres produkter skiller sig ud fra andre ved at have utraditionelle former og være skabt i anderledes materialer. Det gælder for eksempel for deres vaske i glas.

Glas kan virke som et mærkelig materiale at fremstille en vask i, men Cameo sikrer, at alle deres produkter har en meget høj kvalitet. Glasvaskene er derfor fremstillet i hårdt sikkerhedsglas. Det betyder, at det kræver virkelig meget, for at de går i stykker, og at de ikke får ridser.

Tre fordele ved produkter fra Cameo:

  • Stilfulde produkter
  • Høj kvalitet
  • Unikke produkter

Smukke og anderledes produkter fra Cameo

Cameo producerer nogle produkter, der ikke ligner naboens. Hvis du gerne vil have et hjem, der skiller sig ud, og hvor det passer perfekt til din smag, er en vask fra Cameo det rette valg. Deres vaske kommer i former og materialer, der er anderledes end andre typer af håndvaske. Det er for eksempel glas.

De runde glasvaske fås i flere forskellige farver, hvilket gør, at du kan få den vask til badeværelset, som du ønsker. Smag er forskelligt fra person til person, og de forskellige farver gør det muligt for dig at vælge den, som du bedst kan lide.

Produkter i høj kvalitet holder i lang tid

Cameos produkter er alle skabt i en høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at de kan holde i lang tid. Det er altid rart, at du er sikker på, at når du for eksempel skal skifte vasken ud, så er det fordi, at du selv ønsker det, og ikke fordi du er nødt til det.

For eksempel kan det lyde risikabelt at have en glasvask. Glasvaskene fra Cameo er dog produceret i hårdt sikkerhedsglas, hvilket gør, at det ikke får ridser. Dermed bliver den ved med at have den ubrudte blanke overflade, der er en vigtig forudsætning for, at den bliver ved med at være pæn.

Hvert produkt er unikt

Hvert produkt fra Cameo er en lille smule anderledes end de andre. Ikke meget, ikke mere end 0,8 %, men de kan alligevel variere lidt på grund af formen, de er fremstillet i. Derfor får du ikke bare et masseproduceret standardprodukt, men et produkt hvor der kan være lidt forskelle.

Det er dog ikke bare i forhold til hinanden, at Cameos vaske adskiller sig lidt. Det er også i forhold til, at de ikke har noget overløb, som mange andre håndvaske ellers har. Overløbet sikrer, at vasken ikke kan blive oversvømmet. Når du ikke har det, bør du derfor have et åbent bundløb, så vandet kan løbe ud.

Sådan vælger du det rette produkt fra Cameo

Når du skal vælge en ny håndvask til badeværelset, er der en række forskellige detaljer, som det er en god ide, at du tænker over. Vasken skal størrelsesmæssigt både passe til det rum, som den står i, og til den måde, som du bruger den på. Det er derfor vigtigt at vælge en vask i den rette størrelse. En for lille vask bliver hurtigt irriterende for dig.

Derudover er det også vigtigt, at det er en vask, der passer til din stil. Det er meget forskelligt, hvordan du godt kan lide at indrette dig, derfor er det selvfølgelig ikke noget, som vi kan vejlede dig i. Der handler det om, at du følger din mavefornemmelse i forhold til, hvad du vil blive glad for i lang tid fremover.

Prisen spiller selvfølgelig også en rolle for mange. Den bør dog ikke være det vigtigste. Det bør være den gode kvalitet og opfyldelsen af dine behov.

Den rette vask gør hverdagen nemmere

Normalt vil du aldrig bruge så lang tid på at tænke over din håndvask, som du netop har gjort. Den er en naturlig del af hverdagen, og det er kun, hvis den ikke passer til dine behov, for eksempel hvis den er for lille, at du har et problem.

Den rette vask er altså med til at gøre din hverdag meget nemmere. Når den passer til de behov, som du har, får du ikke nogen problemer med at bruge den flere gange om dagen. Det er med til at få dit hjem til at fungere bedre.

Når du så også kan finde en vask, der ser godt ud sammen med dine badeværelsesmøbler, går det hele jo bare op i en højere enhed.

Nemt at købe Cameo-produkter hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette vask fra Cameo, kan du nemt og hurtigt bestille den her hos BAUHAUS. Hvis du skal bruge den allerede i dag, anbefaler vi, at du bruger vores Click & Collect løsning. Der bestiller du den her på nettet, men kan allerede om tre timer hente den nede i dit lokale byggemarked. Dermed kan du komme i gang med at installere den allerede i dag.

Skal du ikke bruge vasken i dag, kan du i stedet vælge at få den leveret. Du kan sende den til din egen adresse, dit firma eller til et pakkeafhentningssted. Det kommer helt an på, hvad der passer dig bedst.

Rul op på siden og find den rette Cameo håndvask til dit behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.