Indlæser

IFÖ

(57)
Svenske Ifö, eller mere korrekt Ifö Sanitär, er nok mest kendt for sine keramiske sanitetsprodukter, herunder toiletter og håndvaske, der kvalitetsmæssigt har ry for at være i en klasse for sig. Udbuddet af produktserier og -varianter er ret o..

1-32 af 57 produkter

Special Price 1.399,00 kr. Regular Price 1.499,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 1.284,00 kr. Regular Price 1.399,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 2.289,00 kr. Regular Price 2.349,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 2.649,00 kr. Regular Price 3.349,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
5.699,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
3.899,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
3.649,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 57 produkter

Populære, keramiske sanitetsserier

Svenske Ifö, eller mere korrekt Ifö Sanitär, er nok mest kendt for sine keramiske sanitetsprodukter, herunder toiletter og håndvaske, der kvalitetsmæssigt har ry for at være i en klasse for sig. Udbuddet af produktserier og -varianter er ret overvældende, men det er måske især serier som Ifö Sign og Ifö Cera, der trækker læsset herhjemme. Begge serier er kendetegnet ved elegant og tidløst design, enkle linjer og en rengøringsvenlig udførelse. Ifö gør desuden meget ud af, at glasuroverfladerne er af en karakter, som effektivt afviser både almindeligt snavs og de frygtede kalkbelægninger. Det er også en faktor, som letter den daglige rengøring meget.

I praksis er behovet for skrappe rengøringsmidler derfor næsten elimineret. Fra tid til anden kan der dog blive behov for en lidt mere intensiv rengøring, og her skal du være lidt forsigtig med valget af rengøringsmidler, hvis du vil bevare glasuroverfladerne intakte og smudsafvisende. Hos BAUHAUS fører vi et bredt udvalg af sæbe og rengøringsmidler, og du kan med fordel bede om rådgivning vedrørende rengøringsmidlerne, når du køber dit sanitetsprodukt.

Vælg en gennemgående stil

I dag er et toilet ikke bare et toilet. Selv inden for Ifös egne rækker er udbuddet og variationerne store. Ved indretning af badeværelset kan det være en god ide at fastlægge stilen på forhånd. Tag en tur i BAUHAUS, og lad dig inspirere af de forskellige produktserier. Finder du en serie, du synes godt om, kan du vælge både toilet, håndvask og andet badeværelsestilbehør fra samme serie og dermed være sikker på, at det hele passer godt sammen, når badeværelset står færdigt.

Væghængt eller fritstående Ifö toilet

Traditionelt har de fleste af os været vant til de fritstående toiletter, og det er da også ofte den billigste løsning. Ulempen er, at disse modeller typisk tager lidt mere gulvplads og ikke er helt optimale rengøringsmæssigt på grund af de mange kringelkroge i konstruktionen. De nyere modeller fra Ifö, herunder eksempelvis Ifö Sign- og Ifö Cera-serierne, fås dog i dag med skjult s-lås, som ikke blot giver et mere moderne look, men også letter rengøringen betydeligt.

I dag bliver det dog mere og mere almindeligt med toiletter med hængeskål. Den umiddelbare fordel er her, at gulvvask bliver markant lettere. Også selve skålen er typisk mere regulær og dermed lettere at tørre over. De væghængte modeller er normalt forsynet med en ekstern cisterne, som eksempelvis kan indbygges i bagvæggen. Rent designmæssigt er det en stor fordel, da du derved kan opnå mere rene og minimalistiske linjer i tråd med tidens tendenser. En indbygget cisterne skal i sagens natur heller ikke støves af, hvilket er en yderligere fordel.

Indbygningsmodellerne har dog også et par mindre ulemper. Dels er prisen som regel lidt højere, og monteringen en smule mere kompliceret. Det er også lidt vanskeligere at lave service på en cisterne, der er indbygget. Moderne cisterner er dog på den anden side meget driftssikre og skal derfor sjældent serviceres.

Uanset om du vælger fritstående eller væghængt model, bør du selvfølgelig gå efter modeller med både stort og lille skyl. I det lange løb sparer det både miljøet og din pengepung for mange ærgrelser. Overvej også en model med integreret beholder til duftfrisker og rensevæske.

Det skal du også overveje, før du køber

Det kan umiddelbart være svært at sammenligne priser på toiletter, for der er stor forskel på, hvad der følger med, når du køber. Nogle modeller leveres som en færdig pakkeløsning med både wc-bræt og cisterne, mens du i andre situationer selv skal huske at tilkøbe de forskellige dele separat. Den færdige pakkeløsning vil ofte være lidt billigere, men der kan være situationer, hvor det er mere hensigtsmæssigt at købe elementerne særskilt. Så kan du nemlig eksempelvis selv vælge wc-bræt i farve og design efter egen smag og eventuelt vælge en model med soft close. En ekstern cisterne kan også have flere udformninger, og alt efter dine placeringsmuligheder og pladskrav kan der være behov for en bestemt model.

Tag gerne ekspedienten med på råd, når du handler Ifö i BAUHAUS. Det er en investering, som med garanti holder i rigtig mange år, så der er al mulig grund til at være bedst muligt klædt på til beslutningerne.

Baggrundsinfo om Ifö

Eventyret om Ifö startede sammen med de første kalkudgravninger ved den svenske Ivøsø – eller Ivösjön, som den hedder på svensk – i det nordlige Skåne tilbage i 1880’erne. Der var mange tyske arbejdere ved udgravningerne på den tid, og ikke overraskende var tyskerne tilbøjelige til at udtale Ivösjön som ”Ifösjön”. Det gav inspiration til virksomhedsnavnet ”Iföverken”, som i dag er blevet til Ifö Sanitär eller blot Ifö i daglig tale. Virksomheden blev til, fordi dyrlægen Abelgard Nielsen sammen med geologen Gerard de Geer så et stort potentiale i porcelænsfremstilling på baggrund af de rige forekomster af kalk og kaolin.

Porcelænet har dermed været Ifös primære forretningsområde i over 100 år. Produktionen af tilbehør til badeværelset kom dog først til senere, men har de sidste 70 år været et af de centrale omdrejningspunkter for virksomheden.

Porcelæn er et ret kompliceret materiale at arbejde med, så derfor er produktionen hos Ifö i dag næsten fuldautomatisk og robotbaseret. Det giver et mere perfekt og ensartet produkt. Til gengæld er der masser af arbejde til fagfolkene inden for porcelæn, som inspicerer og godkender hvert enkelt produkt, før det forlader fabrikken.

I dag er Ifö Sanitär markedsledende i Norden inden for VVS-produkter til bad og køkken, herunder især de kendte Ifö toiletter. Porcelænet er det primære, men virksomheden arbejder meget i helhedsløsninger og tilbyder derfor også bord-løsninger, bruseprodukter og relaterede varer med rustfri finish.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.