Indlæser

IVARSSON

Ivarsson producerer alt, hvad du skal bruge af materialer til at lægge et nyt tag. Dermed vil du nemt selv kunne komme i gang med at lægge tag på din bolig eller en anden bygning. Rul op på siden og gå på jagt i det store udvalg af produkter fr..
Vi kan ikke finde produkter der matcher din søgning

Ivarsson

Ivarsson producerer alt, hvad du skal bruge af materialer til at lægge et nyt tag. Dermed vil du nemt selv kunne komme i gang med at lægge tag på din bolig eller en anden bygning. Rul op på siden og gå på jagt i det store udvalg af produkter fra Ivarsson.

Den danske virksomhed Ivarsson er i dag en del af den internationale virksomhed Etex Nordic. Deres varer har dog stadig den samme høje kvalitet som tidligere. Faktisk lidt bedre, hvis de selv skal sige det, fordi der har været nogle klare fordele for dem i forhold til stordriften.

Hos BAUHAUS forhandler vi primært Ivarsson produkter til tage. Du kan få alt, hvad du skal bruge, når du skal lægge et nyt tag på. Det er både tagplader, rygning, tætningsbånd og skumbølgeklods. Det gør det nemt og enkelt for dig at komme i gang med at lægge taget selv.

Har du brug for værktøj til at lægge taget, kan du også finde det her hos BAUHAUS. Vi har for eksempel en række forskellige boremaskiner og andre former for elværktøj, der vil være uundværlige for dig i processen med at lægge taget.

Tre fordele ved produkter fra Ivarsson:

  • Robuste og gennemtrædningssikre
  • Let vægt gør arbejdet nemmere
  • Kan anvendes på forskellige bygninger

Robuste og gennemtrædningssikre tage

Med et tag fra Ivarsson får du et tag, der er robust og dermed kan holde i mange år fremover. Det er selvfølgelig vigtigt, da taget er afgørende for, at der ikke siver fugt igennem til resten af din bolig. Det kan være ødelæggende og give meget store skader på den.

Tagpladerne er skabt, så du kan gå på dem. Det har bånd af polypropylen, der ligger under tagpladerne og er med til at gøre dem stabile at træde på. Det kan både være smart, når du skal lægge taget, og senere når du skal tjekke, om det stadig er sundt. Det gør også arbejdet med at lægge pladerne nemmere, da du ikke behøver at lægge trædesikkert underlag.

Plader i let vægt gør arbejdet nemmere

Udover at arbejdet bliver nemmere af, at det er muligt for dig at træde på pladerne, bliver arbejdet også gjort nemmere af pladernes lave vægt. En tagplade vejer nemlig kun 19 kilo. Det betyder, at det er langt nemmere for dig selv at bære dem og få dem på plads på taget.

Med andre typer af tagplader kan det ellers være et tungt arbejde, og det kan være nødvendigt for dig, at du får hjælp af andre eller måske hyrer folk til at gøre det. Med de lette tagplader vil det være langt mere fleksibelt for dig, hvordan du skal udføre arbejdet.

Brug tagpladerne fra Ivarsson på forskellige former for bygninger

Du har mulighed for at bruge tagpladerne fra Ivarsson på en lang række forskellige former for bygninger. Det kan selvfølgelig være din bolig, men kan også være et fritidshus, en lagerbygning, en garage og et skur.

Det skyldes, at pladerne er så lette, og at de er så robuste. De lette plader betyder, at der ikke bliver stillet lige så store krav til, hvor høj en vægt bygningen kan klare, at taget har. Dermed kan du altså også bruge den på mindre bygninger. Det kan også være nogle, som du selv har konstrueret.

Hvis du selv vil bygge skur, et anneks i haven eller en carport, er det altså værd for dig at overveje denne form for tag. 

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Ivarsson

Når du skal vælge tagplader fra Ivarsson, er det primært vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken farve pladerne skal have. De har nemlig samme størrelse og kvalitet, men varierer i farven. Du skal dog være opmærksom på, at der inden for den samme farvekategori også kan være lidt forskel på farven mellem de forskellige plader, da pladerne er ubehandlede.

Når du skal vælge rygning til taget, skal du straks være mere opmærksom på, hvilken der vil være den rette for dig. Der er nemlig forskel på, hvor stor en hældning de forskellige former for rygning passer til. Derfor skal der selvfølgelig være overensstemmelse mellem rygningen og hældningen på dit tag.

Du kan lægge tage fra Ivarsson på bygninger med en række forskellige former for hældninger. Lægger du dem på et tag med en hældning på over 15 grader, behøver du ikke at lægge et undertag. Er hældningen på under 15 grader, skal du lægge et undertag under.

Skab en solid og holdbar bygning med Ivarsson tagplader

Tagpladerne fra Ivarsson er meget robuste og vil kunne holde i mange år fremover. Derfor er det nogle rigtig smarte plader for dig at benytte dig af. Du vil virkelig kunne have glæde af dem i lang tid fremover. Det er rigtig rart for dig, da det er et stort arbejde for dig at skulle skifte et tag ud.

Samtidig opnår du selvfølgelig også et pænt look, når du vælger pladerne fra Ivarsson. De fås i forskellige mørke farver, der passer godt til forskellige former for bygninger.

Køb nemt tagplader fra Ivarsson i BAUHAUS

For de fleste vil det være nemmest, at de bestiller tagpladerne fra Ivarsson med levering. Det kræver nemlig mange plader at dække et helt tag, og det er derfor selvfølgelig klart smartest for dig, at du får dem leveret direkte til din adresse. Alt efter hvornår på ugen vi modtager din ordre, modtager du dine nye tagplader i løbet af en til fire dage.

Skal du bare bruge nogle enkelte småting fra Ivarssons sortiment, eller har du mulighed for at hente alle tagpladerne selv, kan du også vælge at bestille dem som Click & Collect. I det tilfælde bestiller du på nettet, men afhenter så i et af vores byggemarkeder. Vi lægger varerne klar til afhentning efter bare tre timer.

Rul op på siden og find nemt de rette produkter til dit tag fra Ivarsson.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.