Indlæser

ZIPPO

(3)
Gennem de seneste 85 år har det verdensberømte kvalitetsmærke Zippo været garant for tidløse lightere, som kombinerer funktionalitet og smukt design. Den ikoniske, rektangulære form er blevet udødeliggjort i blandt andet Hollywood-film og på for..

Viser 3 produkter

Levering
Click & Collect
Special Price 350,00 kr. Regular Price 421,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 3 produkter

Gennem de seneste 85 år har det verdensberømte kvalitetsmærke Zippo været garant for tidløse lightere, som kombinerer funktionalitet og smukt design. Den ikoniske, rektangulære form er blevet udødeliggjort i blandt andet Hollywood-film og på forsiden af magasinet Rolling Stone, og Zippolighterens karakteristiske ’klik’-lyd er lige så velkendt verden over som det fysiske design.

I dag findes der et stort, alsidigt udvalg af lightere og tilbehør fra Zippo. Hos BAUHAUS fører vi en række af de mest klassiske designs til den stil- og kvalitetsbevidste bruger, som ikke vil gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Er du på udkig efter et mere specielt og unikt design, så kan du med Zippos håndværkerlinje vælge lige præcis den lighter, som passer til dig og dit erhverv.

Zippolighterne er lige så praktiske, som de er smukke. Den smarte tændingsmekanisme og smalle størrelse gør dem lette at betjene og opbevare. Når du køber en Zippolighter i BAUHAUS, får du altså en komplet løsning, som du, på grund af Zippos høje kvalitetsniveau, vil få glæde af i mange år.

Husk også at tilkøbe lighterbenzin til din nye lighter fra Zippo.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.